Tijdens de winterreis concentreren we ons op het fotograferen van vogels en landschappen. We beschikken over twee tuinen met in totaal drie voedertafels. Vanuit mobiele schuilhutten waarbij je zelf het standpunt bepaalt, krijgen we kans om leuke vogelsoorten te fotograferen als rouwmees, appelvink, geelgors, grijskopspecht en andere.
Op enkele kilometers van het vakantiehuis beschikken we over een vaste fotohut voor twee personen. Aangezien regelmatig aas gelegd wordt, hebben we hier kans om raaf, buizerd en andere aaseters te fotograferen.
We bezoeken in een naburig dorp een slaapplaats van een 20-tal ransuilen en met wat geluk zit er eentje helemaal klaar om gefotografeerd te worden.
We maken ook enkele landschapswandelingen in het natuurgebied. In de schemering gaan we met de 4×4 en een nachtlamp op zoek naar zoogdieren zoals de jakhals, edelhert, das, …
Indien er aan de kust een influx is van roodhalsganzen kan het programma aangepast worden met een overnachting in het birdinghotel mits een meerprijs.

Maximum aantal deelnemers: 4
Prijs: 630 € alles inbegrepen (7 overnachtingen, alle maaltijden inbegrepen)
behalve vliegticket en transfer van luchthaven naar vakantiehuis.