Probuda 1

Vakantiehuis met schuur, tuin en zwembad

De vakantiewoning zelf bestaat uit een beneden- en een bovenverdieping. De bovenverdieping telt twee slaapkamers, allebei voorzien van twee eenpersoons-bedden en een douche. Ook de living en de keuken bevinden zich op de bovenverdieping. Grote ramen zorgen voor een licht en ruim gevoel en laten je genieten van het prachtig uitzicht op de vallei. Een van de ramen schuift open en geeft toegang tot het terras. De woonkamer is voorzien van een eethoek en een zithoek. De zitbank kan je omvormen tot een extra bed voor twee personen. De keuken is uitgerust met een kookfornuis op gas, oven, waterkoker, ijskast met diepvriesvak en een koffieapparaat.
De schuur biedt plaats aan vier personen. Aan de ene zijde van de schuur liggen twee slaapkamers allebei voorzien van twee eenpersoonsbedden. Aan de andere zijde van de schuur zijn de inloopdouche en het toilet te vinden.
De ruime tuin is 1400 vierkante meter groot, voorzien van een zwembad van 10 op 3 meter. Er is een zonneterras langs de volledige lengte van het zwembad.

Probuda 2

Vakantiehuis

Probuda 2 biedt plaats voor 6 personen. Er zijn 2 kamers beneden, 1 met een 2-persoonsbed en 1 met 2 1-persoonsbedden. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer en toilet. Ook is er telkens een terras voorzien met uitzicht op de tuin. Op de bovenverdieping is er het appartement met een 2-persoonsbed in de slaapkamer, een living, een badkamer, een toilet en groot terras met een prachtig uitzicht. Aanpalend is er de gerenoveerde schuur waar 18 personen kunnen plaats nemen. De keuken is voorzien van 2 frigo’s, een professioneel gasfornuis met een vaatwasmachine.