Vakantiehuis

Het vakantiehuis op de bovenverdieping telt twee slaapkamers, allebei voorzien van twee eenpersoonsbedden en een douche. Ook de living en de keuken bevinden zich op de bovenverdieping. Grote ramen zorgen voor een licht en ruim gevoel en laten je genieten van het prachtig uitzicht op de vallei. Een van de ramen schuift open en geeft toegang tot het terras. De woonkamer is voorzien van een eethoek en een zithoek. De zitbank kan je omvormen tot een extra bed voor twee personen. De keuken is uitgerust met een kookfornuis op gas, oven, waterkoker, ijskast met diepvriesvak en een koffieapparaat.

Studio

De extra studio op de gelijksvloers is ingericht als een aparte studio met een badkamer en een woonruimte met een keukenblok, een tafeltje met twee stoelen en een slaapbank voor twee personen.

Schuur

De schuur biedt plaats aan vier tot zes personen. Aan de ene zijde van de schuur liggen twee slaapkamers allebei voorzien van twee eenpersoonsbedden. Aan de andere zijde van de schuur zijn de inloopdouche en het toilet te vinden. Hierboven ligt nog een extra slaapruimte voor twee personen.

Tuin met zwembad

De ruime tuin is 1400 vierkante meter groot, voorzien van een zwembad van 10 op 3 meter. Er is een zonneterras langs de volledige lengte van het zwembad.