Contact & Reserveren

Wil je meer weten of reserveren?

Voor vragen, wensen en uitleg kun je terecht bij natuurfotograaf Ludo Goossens, eigenaar van het vakantieverblijf.

  • Ludo.goossens1@skynet.be
  • 0032 494 21 90 98

 

Please reload

Over gastheer Ludo

Ludo Goossens lag als kind urenlang muisstil in het natte gras van de Meetjeslandse polders te turen naar vogels. Als kind nam hij zijn eerste bescheiden foto’s met een klein pockettoestel. Op zijn zestiende kocht hij zijn eerste spiegelreflexcamera. De smaak van de natuurfotografie kreeg hij echt te pakken tijdens de kampen van de Wielewaaljongeren Krekenland. Later kwam hij in contact met de BVNF (Bond Verantwoorde Natuurfotografie) waar hij kennismaakte met mensen die net zoals hij intens met natuurfotografie bezig waren.

Intussen is Ludo bijna 30 jaar actief als natuurfotograaf. De voorbije jaren won hij verscheidene nationale en internationale prijzen. Hij maakte bekendheid als één van de buitenfilmmakers van het legendarische tv-programma Man Bijt Hond. Daarnaast tekende hij voor de fotografie van diverse publicaties over natuur en cultuurhistorie, zoals Doel en omgeving voor Uitgeverij Lannoo en Grenzeloos Sint-Laureins over zijn thuisbasis. Ook in het boek De Meetjeslandse bossen zorgde Ludo voor de foto’s.

Natuurfotograaf Ludo is vooral actief in zijn eigen omgeving, het Meetjesland en Zeeland maar exploreer ook de buitenlandse natuur. Hij nam foto’s in Alaska, Hong-Kong, IJsland en in vele andere Europese landen. Polen en Bulgarije zijn in het Oosten zijn twee favoriete landen en zo investeerde Ludo in een vakantiewoning in Bulgarije, zijn tweede thuis.